Wellant Boskoop.jpg

Online Eco-Schoolscafé: De auditaanvraag

Alle onderwijstypen
Eco-Schoolscafé
Datum: 11 mei 2023 15:30

 

Doelgroep: docenten uit het PO, VO en MBO
Tijd: 
15:30-16:30
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je nog vragen, ideeën of twijfels over de volgende auditaanvraag die jullie te wachten staat? Of wil je graag van andere scholen horen over de auditaanvraag? Deze Eco-Schoolscafés staan volledig in het teken van het voorbereiden van je audit aanvraag en kun je ideeën en ervaringen en uitwisselen met docenten en leerlingen van Eco-teams van andere scholen.

Ben je docent of leerling uit het Eco-team? Dan heeft het meerwaarde om naar het Eco-Schoolscafé te gaan omdat:

  • Je praktijkdilemma’s bespreekt zoals: is voldoende voortgang om een auditaanvraag te doen, wat kan ik doen om de slagkracht van het Eco-team te vergroten?
  • Het leuk is om mensen van andere Eco-Scholen te ontmoeten!
  • Je in het café vragen bespreekt die je in de Eco-Schoolspraktijk tegenkomt en waar anderen zoals je Eco-Schoolsbegeleider, collega’s, leerlingen uit het Eco-team even geen antwoord op weten;
  • Je laagdrempelig in contact komt met Eco-Schools Nederland

Aanmelden voor een Eco-Schoolscafé kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt een Zoomlink na aanmelding. Vanuit Eco-Schools Nederland is er iemand aanwezig die zorgt voor gelijke aandacht voor alle deelnemers aan het café.

Zien we jou tijdens één van de Eco-Schoolscafé's via Zoom verschijnen?

 

Powered by iCagenda