Online inspiratiedag Eco-Schools

Alle onderwijstypen
Online_inspiratiedag_1
Datum: 11 maart 2021

De online Inpiratiedag Eco-schools bestaat uit verschillende workshops waarin er wordt gewerkt aan jullie skills als Eco-team. Daarnaast zijn er inspirende gastsprekers, denk aan een leerling van Youth for Climate, medewerkers van Natuur & Milieu en Recycle Valley. Zij delen hun kennis en geven tips over de 10 thema's, waaronder duurzame mode, afvalacties voor op school en sociale veiligheid. Ook kun je live al je vragen stellen aan Eco-Schools Nederland. Kortom, een dag waarin er volop inspiratie kan worden opgedaan om met (nog) meer energie en ideeën de uitdagingen voor jullie missie als Eco-team aan te gaan!

De Inspiratiedag is opgezet aan de hand van jullie vragen en zaken waar jullie tegenaan lopen. 

Aanmelden maar!

Enthousiast geworden? Schrijf je dan in door op de onderstaande link te klikken. Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 28 februari 2021. Alleen dan ben je verzekerd van een plekje bij de online workshops op 11 maart 2021. Willen jullie ook kans maken om met jullie Eco-team naar Hilversum te komen om deze workshop live in de studio de Groene Afslag te volgen? Meld je dan snel aan, want wie het eerst komt, wie het eerst maalt! 

Zorg dus dat je er snel bij bent, want we hebben maar plek voor twee Eco-teams: één uit het primair onderwijs en één uit het voortgezet onderwijs/MBO. 

Klik op deze link om je aan te melden.