Landelijke kennisdag Eco-Schools (VO/MBO)

Voortgezet onderwijs
Datum: 11 oktober 2017

Hoe loopt Eco-Schools bij jullie op school? Wat kunnen jullie leren van ervaringen van Eco-teams op andere scholen? Hebben jullie een inspirerend voorbeeld op school of zijn jullie juist op zoek naar nieuwe energie en inspiratie? Kom dan naar de Kennisdag van Eco-Schools! Op woensdag 11 oktober, de dag na de Dag van de Duurzaamheid, is het weer zo ver: de landelijke kennisdag van Eco-Schools! We zullen te gast zijn bij Helicon VMBO Den Bosch. De dag is bedoeld voor alle Eco-teams van VO-scholen en MBO-scholen.

  • Wat? Landelijke kennisdag Eco-Schools voor alle Eco-teams (leerlingen en docenten) van VO-scholen en MBO-scholen
  • Wanneer? Woensdag 11 oktober 2017
  • Hoe laat? 13.00 - 17.00 uur
  • Waar? Helicon VMBO Den Bosch, Hervensebaan 7, 5232 JL 's-Hertogenbosch

Voor en door leerlingen

In het najaar organiseert Eco-Schools een landelijke kennisdag voor alle Eco-teams in het voortgezet onderwijs en mbo (leerlingen en docenten). Het wordt een middag voor en door de leerlingen, met natuurlijk ook kennis en inspiratie van buiten. De kennisdag is bedoeld om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. We verzekeren je: na deze dag zit je vol energie om jouw eigen school met het Eco-team nog verder te verduurzamen!

duologo supporter van schoon eco schoolsOndersteuningspartner Supporter van Schoon

De kennisdag wordt mede mogelijk gemaakt door Supporter van Schoon. Supporter van Schoon is themapartner van Eco-Schools Nederland op het gebied van Afval & grondstoffen.

Meld je nu aan!

Met hoeveel mensen komen jullie naar de kennisdag?