Openbare Daltonbasisschool De Klinker
Basisonderwijs
Klinker
Bernardus Ijzerdraatsingel 1
3123 CC
SCHIEDAM
Zuid-Holland
...
010-4709501
1
01-09-2017

Daltonbasisonderwijs en -opvang in Schiedam-Noord

 

De Klinker in Schiedam-Noord is een kindcentrum voor Daltonbasisonderwijs en opvang waar kinderen met veel plezier naar toe gaan.

De Klinker biedt haar leerlingen o.a. gedegen taal-, lees- en rekenonderwijs en schenkt extra aandacht aan de ontwikkeling van de zelfstandigheid van het individuele kind en het samenwerken tussen kinderen. Aan de hand van taken leren kinderen hun werk te plannen en uit te voeren. Deze taken zijn afgestemd op de mogelijkheden en leerstijlen van de kinderen. Zo krijgen zij eigen verantwoordelijkheid voor hun werk, en daar zijn ze trots op! Deze verworven vaardigheden geven alle kinderen van De Klinker van de basisschool een belangrijke voorsprong in het voortgezet onderwijs. De leerlingen van De Klinker maken effectief gebruik van veel digitale hulpmiddelen. In de groepen 4 t/m 8 werken alle kinderen met een eigen Snappettablet voor de meeste kernvakken. O.a door directe feedback zijn de leerprestaties een stuk hoger.

Het ruime schoolgebouw biedt plaats aan 14 groepen leerlingen, samenwerkingsruimten, lokalen voor peutergroepen/buitenschoolse opvang en een zeer uitgebreide jeugdbibliotheek.


download 1
download 1 download 1