Aeres Nijkerk (2).jpg

Anne Remmerswaal van Eco-Schools organiseert namens Leren voor Morgen een dialoog over de kwaliteit van duurzaam onderwijs. Wil jij als school aanwezig zijn? Je bent van harte uitgenodigd.

Sessie 1:              Donderdag 12 november: 15.00 – 16.30
Sessie 2:              Donderdag 3 december: 15.00 – 16.30

Locatie: online

20181002 145846

Leren voor Morgen is een groep van samenwerkende organisaties, die zich inzet voor leren voor duurzame ontwikkeling, van peuter tot professional. Eén van hun netwerken is VO voor Morgen. VO voor Morgen wil hét netwerk voor duurzaam voortgezet onderwijs worden. Tijdens de dialoog gaan leden van Leren voor Morgen samen het gesprek aan over de kwaliteit van hun producten en diensten. Het doel is te komen tot een gezamenlijk standpunt m.b.t. de kwaliteit die de leden voor scholen willen leveren.

Voor deze dialoog is de stem van scholen ontzettend belangrijk. We nodigen jullie daarom van harte uit om deel te nemen aan deze dialoog! De dialoog zal digitaal plaatsvinden.

Sessie 1:              Donderdag 12 november: 15.00 – 16.30

Sessie 2:              Donderdag 3 december: 15.00 – 16.30

Doe jij mee?      Stuur een e-mail naar Anne Remmerswaal: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Geef hierin ook aan bij welke sessie(s) je aansluit.

De dialoog bestaat uit twee rondes. In de eerste sessie verkennen we met elkaar wat de kwaliteit van duurzaam onderwijs bepaalt en vergelijken dit met bestaande criteria. Op basis van deze sessie worden uitgangspunten voor de kwaliteit van duurzaam onderwijsaanbod opgesteld. In de tweede sessie worden deze getoetst, verdiept en aangescherpt.

Kan je er niet bij zijn, maar wil je wel meedenken of op de hoogte blijven? Of heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).