Eco-Schools is hét wereldwijde programma om leerlingen te stimuleren tot duurzaam denken en doen. Het programma is door de Verenigde Naties erkend als een leidend programma in het realiseren van onderwijs voor duurzame ontwikkeling. Wereldwijd doen er al meer dan 19 miljoen leerlingen in 67 landen mee. Als supporter van Eco-Schools help je deze beweging vooruit en ondersteun je scholen in het waarmaken van hun verduurzamingsambities.

Heb je interesse in het vernieuwde supportersprogramma en wil je daar in het voorjaar 2021 meer info over ontvangen?

Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

header Stellegors

Voordelen

Is jouw organisatie een koploper op het gebied van duurzaamheid en wil je scholen helpen verduurzamen? Dan is het supportersprogramma van Eco-Schools iets voor jou!

Het supportersprogramma van Eco-Schools brengt scholen en duurzame koplopers bij elkaar. Veel scholen die werk maken van duurzaamheid, zijn op zoek naar betrouwbare partijen die ze verder kunnen helpen in het waarmaken van hun duurzaamheidsambities. Als supporter van Eco-Schools komt jouw organisatie gemakkelijker bij scholen in beeld. Als supporter van Eco-Schools ben je onderdeel van het netwerk rondom het ‘s werelds grootste duurzaamheidskeurmerk voor scholen. Via onze website is jouw organisatie beter zichtbaar voor scholen en verbetert je positie in deze markt.

checkboxBereik van meer dan 150 scholen met duurzame ambities
checkboxEen profiel van jouw organisatie op de website van Eco-Schools
checkboxJullie aanbod in de etalage van Eco-Schools
checkboxGratis toegang tot kennis- en inspiratiedagen van Eco-Schools

Bijdrage

Als supporter van Eco-Schools doe je een jaarlijkse supportersbijdrage aan het programma. De jaarlijkse bijdrage bedraagt € 500. Met jouw bijdrage kunnen we het programma verder ontwikkelen en scholen nog beter ondersteunen.

Download het aanmeldformulier voor supporters

Download de deelnamevoorwaarden voor supporters

Bekijk welke supporters al zijn aangesloten

Meld een product of dienst aan voor de etalage van Eco-Schools

In de etalage van Eco-Schools verzamelen we duurzame producten, diensten en ander aanbod. Aanbod waarmee scholen concreet aan de slag kunnen om hun duurzaamheidsambities waar te maken. Jouw aanbod laat leerlingen en docenten zien en ervaren hoe duurzame ontwikkeling eruit kan zien. Zo zien zij dat duurzaamheid niet iets is ‘uit de boeken’, maar een levensechte opgave met geweldige kansen. Voor facilitaire medewerkers biedt het aanbod concrete kansen om met de verduurzaming van de school aan de slag te gaan.

Dowload het aanmeldformulier voor de etalage

Download de deelnamevoorwaarden voor de etalage

Ga naar de etalage

citaat etalage eco schools