De grote plantenjachtAls sub-programma van Eco-Schools start er binnenkort ‘De Grote Plantenjacht’. Dit programma gaat over natuur en biodiversiteit in de buurt van de school. Leerlingen in de groepen 7 of 8 gaan actief aan de slag met natuur in de buurt.

De Grote Plantenjacht bestaat uit zes lessen: (1) kennistest en quiz; (2) natuurschatkaart maken; (3) leerkaarten; (4) natuurschatkist; (5) biodiversiteitsscan en actieplan. Als je je aanmeldt dan kunnen we ook vast een linkje geven naar het lesmateriaal zodat je het als docent kan bekijken. Er kunnen maximaal 10 scholen meedoen!

Het programma is mogelijk gemaakt door Toyota Motor Europe. Samen met hen is het internationale lesmateriaal geschikt gemaakt voor de Nederlandse scholen. Wij organiseren samen met hen een startbijeenkomst voor de deelnemende scholen en vooral de leerlingen! En daar komt een grote verrassing. We kunnen nog niet aangeven wie of wat dat is. Als je aangeeft dat je wilt deelnemen dan kunnen we een tipje van de sluier oplichten.

Wil je meer weten? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

ToyotaFundForEU

eerste estafetteblog

Archief nieuwsbrieven