Groevenbeek energiecampagneHet Christelijk College Groevenbeek in Putten is een energiecampagne gestart: 20%OFF. Doel is om in 2016 20% minder stroom te verbruiken dan in 2014. Dit willen ze realiseren door installatie van LED-lampen, zonnepanelen en besparing op stroom voor computers etc.

Instagram

Emiel (3TL), teamlid van het Eco-Schoolsteam op Groevenbeek: "We hebben de hele aula vol posters gehangen en hebben het instagramaccount ecoschoolputten aangemaakt. Tijdens de start van onze campagne hebben we leerlingen tijdens de pauze gevraagd ons te gaan volgen. Zo'n 150 leerlingen van de 450 doen dat nu. Zo kunnen we hen op de hoogte houden van onze activiteiten. Ook hebben we instructieposters gemaakt voor de werkpleinen zodat er beter met stroom omgegaan wordt. Deze hebben we die dag ook opgehangen."

Groen, Groener, Groevenbeek

'Groen, Groener, Groevenbeek,' zo luidt het motto van het eco-team van Groevenbeek. De school is volop actief met duurzaamheid op school. Vrijdag 5 februari doen ze mee met de Warmetruiendag en dan hopen ze als school nog meer in de bespaarstand te gaan. Verder hebben ze vorige week nog bezoek gehad van het Solar Team Twente met hun zonneauto van de Universiteit Twente.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

eerste estafetteblog

Benieuwd naar nieuws van scholen? Lees hier hun verhalen!

Archief nieuwsbrieven