Zet het vast in je agenda: donderdagmiddag 11 maart 2021 Inspiratiedag Eco-Schools (online). Tijd: van 14-17 uur (13:30 uur inloop). Je ontvang als Eco-School een speciale mail met uitnodiging en je kunt je al aanmelden! 

Speciale (online) opzet met nuttige workshops

Bijzonder dit jaar is dat we uit gaan van jullie vragen en zaken waar je tegenaan loopt. Via een online programma leveren wij een aanbod dat is afgestemd op jullie geluiden. De thema's van de trainingen zijn o.a.: hoe motiveer en coach je een team (voor docenten), hoe ga je om met verwachtingen van jezelf of Eco-teamleden (voor docenten), welke concrete inspiratie per thema kun je opdoen (voor leerlingen en apart eigen programma voor docenten). Het precieze blokkenschema wordt later bekendgemaakt, maar één ding is duidelijk: dit gaat een online evenement worden waar je als Eco-team met tips, spirit en ideeën van terugkomt. 

Aanmeldtool

Schrijf je hier vast in via de aanmeldtool voor 11 maart 2021. Je ontvangt een uitnodigingsmail met meer info over de workshops, maar hier staat al kort de basis in. Ook maak je kans om als Eco-team naar Hilversum te komen, waarbij je precies dezelfde workshops volgt als de andere teams, maar dan in de studio! We kunnen je live vragen stellen en je kunt meteen reageren en met ons in gesprek. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!

Zorg dus dat je er snel bij bent, want we hebben maar plek voor twee Eco-teams: één uit het VO en één uit het PO!

Bemachtig hier jouw plekje (als je snel bent misschien wel in de studio!)
Aanmeldtool voor docenten en leerling: eco-schools.nl/inspiratiedag-2021 

Aanmeldtool voor directie: eco-schools.nl/inspiratiedag-directie 

Júllie evenement

We willen graag dat jullie iets hebben aan de inspiratiedag. Ervaren Eco-schoolsdocenten, net startende docenten, alles ertussenin, de leerlingen én de directie. We horen graag of jullie onderwerpen besproken willen hebben, of andere ideeën hebben voor de online dag. 

Aarzel niet om ons je ideeën of inbreng te sturen naar Ruth Pasternak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

20200929 110430 

eerste estafetteblog

Benieuwd naar nieuws van scholen? Lees hier hun verhalen!

Archief nieuwsbrieven