Willen jullie meer bekendheid als Eco-school binnen en buiten school? Een promotiefilmpje kan hierbij helpen! Naar aanleiding van de inspiratiedag 2021 zijn wij een samenwerking gestart met het stagebureau MOOS Productiehuis. Wij ontzorgen jullie 100% bij het maken van een video van jullie Eco-team en Eco-school. De video wordt opgenomen op jullie school en nabewerkt door het MOOS productiehuis. Jullie ontvangen een flitsend Youtube filmpje die ook nog eens getoond zal worgen op de inspiratiedag. En dat helemaal gratis!  Zin om mee te doen? Meld je hier aan.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Stap 1: Meld je hier aan en vink aan: 'Ik wil een promotiefilmpje laten maken door het MOOS productiehuis.'

Stap 2: Plan een datum met je Eco-team waarop we kunnen komen filmen. Opnames kunnen van di 19 januari t/m ma 1 maart 2021 ingepland worden. Kun je dan niet? Geen zorgen. Later filmen kan ook, alleen word je filmpje dan niet meer op de Inspiratiedag 2021 getoond.

Stap 3: Iemand vanuit jullie Eco-team spreekt samen met Ruth Pasternak van Eco-Schools NL het script vooraf door. Zo weten jullie de precieze werkwijze.*


Stap 4: Het filmmoment op jullie school! MOOS Productiehuis komt op de afgesproken datum en tijd op school en filmen leerlingen uit het Eco-team op locatie.


Stap 5: Wij bewerken de video. Het filmpje belandt kant-en-klaar je inbox. Het eindresultaat mag je met iedereen binnen en buiten school delen! 


*Denk aan uitleg over onze AVG-werkwijze en uitleg over wat voor vragen we gaan stellen.

Dit fantastische gratis aanbod kunnen wij doen dankzij het stagebureau MOOS productiehuis, dat onderdeel is van Eco-School mbo-college Hilversum. Zo creëren we voor stagiairs de kans om filmervaring op school op te doen en bieden bij Eco-Scholen een extra service. 

Meer weten?

Overtuigd? Meld je aan! Wil je nog meer informatie? Neem contact met ons op via info@eco-schools

eerste estafetteblog

Benieuwd naar nieuws van scholen? Lees hier hun verhalen!

Archief nieuwsbrieven