duurzaamheidsfabriekEr is momenteel een brede, maatschappelijke dialoog gaande over de toekomst van het onderwijs (#Onderwijs2032). De centrale vraag daarbij is of het huidige onderwijs onze jeugd nog wel voldoende voorbereidt op de toekomst. Jongeren vinden zelf dat het onderwerp duurzaamheid in de toekomst een belangrijke rol speelt in de transitie van de samenleving en daarom structureel onderdeel moet uitmaken van het onderwijs: van peuter tot postdoc.

Tijdens deze miniconferentie Duurzaam Onderwijs op dinsdagmiddag 14 april 2015 in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht lichten onder meer twee jongerenvertegenwoordigers hun standpunt toe én gaan we met het onderwijs en kinderopvang hierover in gesprek. Als u op een inspirerende plek over de toekomst van het onderwijs wilt meepraten dan kunt u deze bijeenkomst niet missen!

Download via onderstaande link de uitnodiging en het programma voor deze conferentie.

U kunt zich tot en met vrijdag 10 april 2015 aanmelden voor de miniconferentie. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en rond 11 april de definitieve gastenlijst.

.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

eerste estafetteblog

Benieuwd naar nieuws van scholen? Lees hier hun verhalen!

Archief nieuwsbrieven