Eco-Schools DoppersWil je afval besparen en het drinken van kraanwater stimuleren, dan is de Dopper een ideaal product. Niet steeds opnieuw plastic flesjes water kopen en dan het flesje weggooien. Met de Dopper heb je altijd een handige navulbare fles bij je. Het is dan ook logisch dat Eco-Schools Nederland en de Dopper Foundation een samenwerking zijn gestart.

Vanaf nu kan je bij Eco-Schools in de webshop de Appelgroene Eco-Schools Dopper bestellen. Normaal kost de Dopper in de winkel €12,50 zonder opdruk. Deze speciale Eco-Schools Dopper kan je krijgen voor maar €8,75 inclusief BTW. Wel moeten we verzendkosten in rekening brengen. Dit aanbod geldt alléén voor de Eco-Schools. Iedere leerling, docent, conciërge, directeur of ouder etc. etc. mag zo’n Eco-Schools Dopper bestellen.

Als de eco-teams in de scholen zelf de Doppers willen verkopen, dan mag dat. Op die manier kan je als eco-team de zichtbaarheid van Eco-Schools vergroten én je kan zelf een marge berekenen waarmee je een eigen budget voor duurzaamheidsacties in school opbouwt.

De Dopper Foundation heeft een eigen Water & Waste Academy, die zich inspant voor educatie over water en afval. Scholieren, studenten en medewerkers ontdekken hoe groot het probleem van plastic zwerfafval is en hoe dit probleem op te lossen.  Scholen kunnen gastlessen boeken bij de Academy. Scholen die meer dan 60 Doppers bestellen bij Eco-Schools krijgen een gratis gastles.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

eerste estafetteblog

Benieuwd naar nieuws van scholen? Lees hier hun Estafetteblogs!

Archief nieuwsbrieven