De coördinatie van Eco-Schools Nederland verandert per 1 juli 2014. Martijn Nahumury en Anne de Klerk gaan de nationale coördinatie verlaten. Martijn gaat aan de slag met zijn eigen adviesbureau en per 1 september start Anne met haar opleiding om de lesbevoegdheid voor aardrijkskunde te behalen.

nieuwe coordinatie 2014Martijn en Anne hebben zich afgelopen jaren met ziel en zaligheid ingezet voor het Eco-Schools en zijn zij er van gaan houden. En volgens ons is Eco-Schools met alle deelnemers ook een beetje van hen gaan houden. De vele kleine communicatiemomenten, de e-mailtjes, de Facebook-pagina, de website en vooral ook de audits, workshops en bezoeken hebben geleid tot een echt partnerschap. Anne en Martijn hebben zich daarbij steeds in dienst van de school opgesteld. Volgens ons zijn de 90 scholen op duurzaamheid vele slagen verder gekomen met Eco-Schools. Niet in de laatste plaats door de inzet en het enthousiasme van Martijn  en Anne. Dank jullie wel voor alles wat jullie gedaan hebben om duurzaamheid op de scholen een bloeiende toekomst te geven En vooral dank dat jullie er waren voor alle docenten en leerlingen.

Even voorstellen

De landelijke coördinatie van Eco-Schools Nederland wordt per 1 juli overgenomen door Hak van Nispen. Hak is als bestuurslid van FEE-Nederland als sinds het begin verantwoordelijk voor Eco-Schools. Nu kruipt het bloed waar het niet gaan kan en duikt hij er helemaal in. Naast Eco-School is Hak ook directeur van SME Advies, de organisatie die Eco-Schools uitvoert. Hak is bioloog en vader van drie kinderen. In die hoedanigheid staat Eco-Schools dicht bij hem en volgens ons kan dat de komende jaren weer leiden tot mooie nieuwe ontwikkelingen. Hak heeft aangegeven vooral veel kennis te willen delen tussen de scholen, door het actiever uitwisselen van TopTips.

Team van accountmanagers

Naast Hak van Nispen gaat een groep van 5 accountmanagers aan de slag met de dagelijkse begeleiding van de deelnemende scholen. Neeldert van Laar, Reina Kuiper, Dorien Reiche en Roel Opbroek nemen ieder een aantal scholen voor hun rekening. Na zijn afscheid bij de landelijke coördinatie blijft Martijn nog wel een aantal scholen begeleiden en hij is daarmee de vijfde accountmanager van Eco-Schools. 

Heb je vragen? Of wil je met Eco-Schools Nederland in contact komen? Stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., bel naar 030-635 89 00, twitter @EcoSchoolsNL of kijk op onze facebookpagina.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

eerste estafetteblog

Benieuwd naar nieuws van scholen? Lees hier hun Estafetteblogs!

Archief nieuwsbrieven