Op woensdag 12 oktober is het weer zo ver: een kennis- en inspiratiedag voor Eco-Schools! De bijeenkomst is bedoeld om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. We verzekeren je: na deze dag zit je vol energie om jouw eigen school met het Eco-team nog verder te verduurzamen!

Blokkenschema Eco Schoolsdag 12 oktober

Plastic Soup Foundation trapt de dag af

Afval is een van de thema's waar ontzettend veel Eco-Scholen mee aan de slag zijn. Twee van de meest aansprekende voorbeelden in dat kader zijn misschien wel de beelden van de misvormde schildpad en de vogel met een buik vol plastic... Wat kunnen we zelf doen om dit soort problematieken aan te pakken en te voorkomen? De Plastic Soup Foundation neemt ons mee in dit verhaal.

Kom langs en koop 12 oktober je Doppers met korting!

Zelf ook een workshop verzorgen?

Het wordt een dag voor en door de Eco-teams, dus jullie kennis is van groot belang om de dag een succes te maken. De eerste workshops zijn gevuld, maar er zijn nog plekken beschikbaar. Hebben jullie een inspirerend voorbeeld op school? Vertel het anderen!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nog niet aangemeld?

Aanmelden kan nog! Ook scholen die nog niet deelnemen maar interesse hebben in Eco-Schools zijn van harte welkom om inspiratie te komen opdoen.

Ga naar het inschrijfformulier

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

eerste estafetteblog

Benieuwd naar nieuws van scholen? Lees hier hun verhalen!

Archief nieuwsbrieven