De AOC's hebben afgelopen jaren het programma Voorop in de Vergroening uitgevoerd. Op 9 april 2015 vindt in Leeuwarden de slotbijeenkomst plaats van Voorop in de Vergroening. Daar strijden vier scholen om de prijs voor het meest innovatieve, ondernemeden en duurzame vmbo en mbo project binnen de AOC's. Scholen kunnen nu meedoen met deze prijsvraag.

Pak die kans en laat u van uw groenste kant zien! Zowel voor het vmbo als het mbo is er dit jaar een hoofdprijs van €5.000,- en een 2e prijs van €2.500,- te verdienen.

De battle van de genomineerden van de prijsvraag vindt plaats op 9 april 2015 als onderdeel van de tweedaagse ‘De Groene Ronde 2015’. Meer informatie op www.degroeneronde.nl, maar noteert u vast in uw agenda dat u op 8 en 9 april in Leeuwarden bent?! In 2015 is Leeuwarden de hoofdstad van de Smaak!

Inschrijven voor de prijsvraag kan t/m 13 februari 2015. Dit jaar is er een categorie voor het vmbo en een categorie voor het mbo. Meer informatie over de kandidaatstelling.AOC prijsvraag whatthefood

.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

eerste estafetteblog

Benieuwd naar nieuws van scholen? Lees hier hun verhalen!

Archief nieuwsbrieven