Eco-Schools opgelet! Per 1 januari 2018 veranderen de prijzen voor deelname. Eco-Schools voert een nieuwe systematiek in waarbij je éénmalige inschrijfgeld betaalt en daarna een abonnement per jaar. De redenen van deze prijswijziging zijn doorvoeren van kwaliteitsverbetering (nieuwe producten enz) en verbreding begeleidingsuren. De kosten voor de eerste twee jaar blijft gelijk maar er zit een prijswijziging in het vervolgtraject na het behalen van de eerste Groene Vlag. 

De prijswijzing geldt voor instellingen die na 1 januari 2018 een nieuw contract met ons afsluiten (start of verlenging). De prijzen zijn voortaan als volgt opgebouwd:

Kosten

Lidmaatschap (per jaar)

Inschrijfgeld (éénmalig)

PO

€ 750

€ 1000

VO/MBO

€ 1500

€ 2000

HBO/WO

€ 2500

€ 5000

Het inschrijfgeld is vooral bedoeld om bij de start goede begeleiding te kunnen bieden. Wij gaan ervanuit dat zodra een school de Groene Vlag gaat verlengen dit in principe met minder begeleiding kan. Het  blijft nog steeds een optie om als school ook bij het verlengen van de Groene Vlag extra begeleiding in te kopen, dit is optioneel.

Wij hopen dat wij met deze aanpassingen in de sytematiek e.e.a. overzichtelijker maken, scholen kunnen bieden wat zij nodig hebben en het programma/keurmerk ook op de lange termijn gezond kunnen houden.

2011 09 08 Pannebakker 9

 

 

 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

eerste estafetteblog

Benieuwd naar nieuws van scholen? Lees hier hun verhalen!

Archief nieuwsbrieven