isa sustainable fashion thumbisa sustainable fashion showDe International School of Amsterdam (ISA) organiseert op zaterdag 2 april 2016 de Sustainable Fashion Show De opbrengsten vande show zijn voor de Plastic Soup Foundation. Deze duurzame modeshow wordt georganiseerd door het Greenteam van Eco-Schools op de ISA en wordt mede mogelijk gemaakt door duurzame bedrijven en door U!

Duurzame merken zijn erbij

Circa 30 studenten van de International School of Amsterdam zullen op een catwalk op school hun duurzame modeshow laten zien. Alle kleding, decoratie en belichting wordt gesponsord door grote en kleine bedrijven die graag willen laten zien dat duurzaamheid belangrijk is. Merken zoals Philips (LED belichting van de catwalk), Nike (voetbal shirts van gerecyclede plastic flesjes), IKEA (decoratie en meubeles) MUD Jeans, Patagonia en nog een 15 aantal andere merken doen mee op deze dag. De leerlingen van ISA ontwerpen accessoires van gerecycled materiaal.

Opbrengst voor Plastic Soup Foundation

Het doel van dit evenement is om geld op te halen voor de Plastic Soup Foundation http://www.plasticsoupfoundation.org/. We verwachten een kleine 200 man, en kaartjes worden verkocht voor 50 Euro per stuk. Tussendoor veilen we een aantal grote prijzen om nog meer geld op te halen voor het goede doel. Er zal tevens een dj, hapjes/drankjes aanwezig zijn en het belooft het grootste Green Team evenement te worden die ooit op onze school georganiseerd is.

Op de avond zelf zullen ook de founders van de Plastic Soup Foundation het woord nemen om uit te leggen wat zij precies doen en wat mensen zelf kunnen doen om bij te dragen aan een schoner milieu.

Uiteraard bent u op zaterdag 2 april van harte welkom! Mocht u er niet bij kunnen zijn, dan kunt u alsnog de Fashion Show zelf bekijken op onze website via een livestream van het evenement. Mocht u interesse hebben om de duurzame modeshow bij te wonen, neem dan contact op met: Emma Langbridge (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Julius Kleipool (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

eerste estafetteblog

Benieuwd naar nieuws van scholen? Lees hier hun verhalen!

Archief nieuwsbrieven