Let op! Dit evenement stond aanvankelijk gepland op 19 oktober. Wegens herfstvakanties is het verplaatst naar woensdag 12 oktober 2016.

vo dag 2015

Hoe loopt Eco-Schools bij jullie op school? Wat kunnen jullie leren van ervaringen van Eco-teams op andere scholen? Hebben jullie een inspirerend voorbeeld op school of zijn jullie juist op zoek naar nieuwe energie en inspiratie? Dan hebben we goed nieuws voor je!

  • Activiteit: Eco-Schoolsmiddag voor het voortgezet onderwijs
  • Datum: woensdag 12 oktober
  • Tijd: ±12.30 – 17.00 uur
  • Plaats: nader te bepalen, centraal in het land

Voor en door leerlingen

In het najaar organiseert Eco-Schools een landelijke (middag)bijeenkomst voor alle Eco-teams in het voortgezet onderwijs (leerlingen en docenten). Het wordt een middag voor en door de leerlingen, met natuurlijk ook kennis en inspiratie van buiten. Is er een thema dat je graag op het programma zou zien staan of heb je met jouw school iets gedaan waarover je anderen graag vertelt? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inspiratie en ervaring

De samenkomst is bedoeld om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. Na de succesvolle VO-dag vorig jaar, willen we hier graag een vervolg aan geven. We verzekeren je: na deze dag zit je vol energie om jouw eigen school met het Eco-team nog verder te verduurzamen!

Lees hier het verslag van de VO-dag vorig jaar:

Save the date

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 12 oktober in de middag. De locatie staat nog niet vast, maar het zal ergens centraal in het land zijn. Reserveer de datum dus vast in je agenda!

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

eerste estafetteblog

Benieuwd naar nieuws van scholen? Lees hier hun verhalen!

Archief nieuwsbrieven