eco schoolsdag 2017Hoe loopt Eco-Schools bij jullie op school? Wat kunnen jullie leren van ervaringen van Eco-teams op andere scholen? Hebben jullie een inspirerend voorbeeld op school of zijn jullie juist op zoek naar nieuwe energie en inspiratie? Dan hebben we goed nieuws voor je!

Op dinsdag 2 oktober, in de week voorafgaand aan de Dag van de Duurzaamheid, is het weer zo ver: de landelijke kennisdag van Eco-Schools! De dag is bedoeld voor alle Eco-teams van VO-scholen en MBO-scholen.

  • Wat? Landelijke kennisdag Eco-Schools voor alle Eco-teams (leerlingen en docenten) van VO-scholen en MBO-scholen
  • Wanneer? Dinsdag 2 oktober 2018
  • Hoe laat? In de middag, de exacte tijd laten we je zo snel mogelijk weten!
  • Waar? Aeres VMBO Almere, Heliumweg 1, 1362 JA Almere

Voor en door leerlingen

In het najaar organiseert Eco-Schools een landelijke (middag)bijeenkomst voor alle Eco-teams in het voortgezet onderwijs (leerlingen en docenten). Het wordt een middag voor en door de leerlingen, met natuurlijk ook kennis en inspiratie van buiten. Is er een thema dat je graag op het programma zou zien staan of heb je met jouw school iets gedaan waarover je anderen graag vertelt? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De bijeenkomst is bedoeld om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. We verzekeren je: na deze dag zit je vol energie om jouw eigen school met het Eco-team nog verder te verduurzamen!

Save the date

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 2 oktober in de middag. Reserveer de datum dus vast in je agenda!

Eerdere edities

Ook vorig jaar was er een Eco-Schoolsdag. Deze vond plaats bij Helicon VMBO Den Bosch. Meer dan 120 leerlingen waren er weer bij om kennis en ervaringen met elkaar te delen! Onderstaand artikel verscheen daarover in het VO-magazine.

Lees hier het verslag van de VO-dag 2015:

 

2017 VO magazine 02

2017 VO magazine 03

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

eerste estafetteblog

Benieuwd naar nieuws van scholen? Lees hier hun verhalen!

Archief nieuwsbrieven