NME Culemborgaccountmanager Culemborg

NME Culemborg werkt aan een groen en duurzaam Culemborg. NME Culemborg verbindt binnen de gemeente beleidsdoelstellingen en burgers en maatschappelijke initiatieven. Wij bevinden ons op de bovenverdieping van kinderboerderij De Heuvel, Weithusen 63 in Culemborg.

NME Culemborg werkt vanuit drie peilers: algemeen publiek, onderwijs en beleid/burgerinitiatieven.

  • We organiseren activiteiten over natuur/milieu/duurzaamheid op onze thuisbasis de kinderboerderij. Bij deze activiteiten staat beleving voorop.
  • NME Culemborg ondersteunt Culemborgse educatieve instellingen in hun lessen en activiteiten op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid. NME Culemborg zorgt voor educatief materiaal en geeft advies. Wij verzorgen lessen binnen de Brede School Programmering. Daarnaast kunnen alle scholen uit de gemeente Geldermalsen bij ons producten afnemen.
  • Culemborg werkt met een Duurzame Agenda voor de verduurzaming van de stad. Er komen veel groene en duurzame initiatieven uit de stad. Deze initiatiefnemers worden gefaciliteerd door de gemeente. NME Culemborg adviseert de initiatiefnemers in het proces om tot uitvoering te komen van hun initiatief.
  • Bedrijven kunnen bij NME Culemborg terecht voor ondersteuning bij de verduurzaming van hun onderneming.
  • NME Culemborg gaat vanaf schooljaar 2017-2018 van start met Eco-Schools. NME Culemborg wil scholen ondersteunen die zich willen profileren als duurzame school. Zij ondersteunt daarbij het proces om te komen tot Eco-School en kan daarnaast adviseren over aanvullend lesmateriaal of activiteiten. NME Culemborg kan een Eco-Schools begeleider verzorgen voor de scholen in Culemborg en in Geldermalsen.

Contact

NME Culemborg
Weithusen 63
4102 NV Culemborg
0345 - 519 741

www.nmeculemborg.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pauline Hoevenaars
06 46 36 27 54

Pauline Hoevenaars nme cule

Doe ook mee en behaal de Groene Vlag!