Zevensprong_Houten_9-10-2019 (48).jpg

Honderd inspirerende verhalen van duurzame docenten uit heel Nederland

"Ben jij een duurzame docent? Deel je verhaal!" Die oproep deed de Coöperatie Leren voor Morgen in mei 2018. Door het delen van verhalen over duurzaam onderwijs wil de coöperatie andere docenten inspireren om met duurzaam onderwijs aan de slag te gaan.

Ruim 100 docenten hebben hun duurzame onderwijsactiviteiten al gedeeld. Op de website van Duurzame Docent tref je de inspirerende voorbeelden: een docent die met zijn klas een zonneboot bouwt, urban farming op school, koken met ‘afval’, een belevingstuin, het ontwerpen van een duurzaam huis door leerlingen of een daktuin op school met zonnepanelen en een weerstation.

Ben jij of is jouw collega een Duurzame Docent? Deel ook jouw verhaal over de duurzame doeners in het onderwijs. Alle docenten van het basisonderwijs, voortgezet onderwijs, MBO en hoger onderwijs worden uitgenodigd hun verhaal te delen op www.duurzamedocent.nl

Inspirerende verhalen maken kans op een mooi geldbedrag, te besteden aan duurzaam onderwijs of nascholing. Elke 10e aanmelder in het basisonderwijs ontvangt het boek '32 lessen voor de toekomst'. VO-docenten ontvangen het boek 'De man die bomen plantte'.

Deel nu ook jouw verhaal!

Heb je vragen over Duurzame Docent? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

duurzame docent 100