Zone.college Twello (2).jpg

Eco-Scholen opgelet! Ben je klaar voor de volgende audit Brons, Zilver of Groen? En wil je niet wachten tot december, als iedereen audits aanvraagt? Vind je het fijn om feedback te geven op de nieuwe auditsystematiek, van aanleveren van documenten tot en met het auditrapport? Dan is meedoen aan de pilotaudit iets voor jou!

pilot audit

Hoe werkt het?

Je levert alle benodigde documenten uiterlijk 30 oktober aan. Wij nemen je audit in behandeling en we plannen een telefonisch gesprek om door te spreken wat je van de nieuwe auditsystematiek vindt. Kortom, je krijgt alle ruimte voor gesprek en reactie. Ga je voor een audit Groene vlag? Geef dan in het mailtje ook je beschikbaarheid op voor een auditbezoek (dit geldt alleen voor de Groene vlag). Je geeft dan aan welke dagdelen jullie een auditeur van ons team op school kunnen ontvangen.

Wat zijn de voordelen?

  • Veel ruimte voor feedback en het bespreken van jouw ervaringen
  • Een iets soepelere beoordeling, simpelweg omdat wij ook aan het leren zijn
  • Een meer persoonlijke benadering dan als je in de auditdrukte geaudit wordt
  • Een leuke ervaring, voor het hele Eco-team!

Aanmelden

Opgeven voor de pilot audit kan tot uiterlijk 30 oktober via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je geeft aan voor welke audit je op wil gaan. Je krijgt een mailtje van ons terug met instructie voor de audit

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.