Aeres Nijkerk (2).jpg

Donderdag 14 maart vond de tweede Klimaatmars voor scholieren plaats in Amsterdam. Wij van Eco-Schools vinden het natuurlijk fantastisch dat jongeren opkomen voor het klimaat, dus zijn wij ook naar Amsterdam afgereisd om hen te steunen!

Met de vraag ‘Welke duurzame stappen zet jij?’ wilden wij graag laten zien wat de scholieren zelf al doen voor een beter klimaat. Dat de scholieren binnen enkele seconden een of meerdere antwoorden wisten te noemen, laat zien dat zij wel degelijk om het klimaat geven en niet alleen staken om maar een dagje school te kunnen missen.

Zelfs kwamen wij het Eco-team van Nordwin College Leeuwarden tegen en kwamen de leerlingen van Da Vinci College Purmerend in de uitzending van het Jeugdjournaal!

Natuurlijk zijn wij trots op alle scholieren die gestaakt hebben en we zien jullie bij de volgende! Wil je op jouw school nou ook duurzame stappen zetten? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie over het Eco-Schoolsprogramma!

klimaatmars 1klimaatmars 2klimaatmars 3klimaatmars 4klimaatmars 5klimaatmars 6klimaatmars 7klimaatmars 8klimaatmars 9klimaatmars 10klimaatmars 11klimaatmars 12klimaatmars 13klimaatmars 14