Wellant Boskoop.jpg

Scholen die meedoen aan Eco-Schools, zijn scholen met ambitie. Zij willen hun school verduurzamen en zoeken daarvoor naar duurzame oplossingen en producten. Heb jij duurzame producten en diensten die scholen kunnen gebruiken? Meld je dan aan als supporter van Eco-Schools en help deze scholen vooruit!

Etalage met duurzaam aanbod

In de afgelopen jaren zijn wij regelmatig door scholen benaderd met de vraag welke partijen wij aanraden voor duurzame lesmaterialen, energiebesparende ICT, adviesbureaus en andere diensten. En anderzijds zijn we veel benaderd door organisaties met duurzaam aanbod. Tijd om vraag en aanbod met elkaar te verbinden! Wij willen scholen verder op weg helpen met een lijst van vertrouwde organisaties met goede producten en diensten. Dit doen we met het nieuwe supportersprogramma van Eco-Schools en een etalage met duurzaam aanbod.  

Supporters van Eco-Schools zijn organisaties met wie we een gedeelde ambitie hebben: samen werk maken van een duurzame toekomst. We zijn op zoek naar dé duurzame organisaties van Nederland die iets te bieden hebben aan scholen met duurzame ambities. Tegen een kleine bijdrage kunnen supporters gebruik maken van onze website en specifiek van de etalage op de website van Eco-Schools. Ook helpen de bijdragen van supporters om het programma verder te ontwikkelen en scholen nog beter te ondersteunen.

Is jouw organisatie een koploper op het gebied van duurzaamheid en wil je scholen helpen verduurzamen? Dan is het supportersprogramma van Eco-Schools iets voor jou.

Meld je in september aan en profiteer van de voordelen

September is supportersmaand! Alle organisaties die zich in september aanmelden als supporter van Eco-Schools, zetten we in het zonnetje op de Eco-Schoolsdag op 2 oktober. Supporters mogen iets aanleveren voor in de goodiebag voor leerlingen en docenten én zijn zichtbaar tijdens de Eco-markt. Tijdens de Eco-Schoolsdag zullen veel foto’s worden gemaakt en er is ook pers aanwezig. Een mooi moment om gelijk als supporter zichtbaar te zijn!

Interesse? Download het aanmeldformulier en meld je direct aan!

Nog vragen? Neem dan contact op met Anna Vanderveen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Hak van Nispen tot Pannerden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Download de brochure

Ga naar de supporterspagina

etalage