Openbare-Ruimte-Kerckebosch-Zeist.jpg

Eco-Schoolsdag 2019Hoe loopt Eco-Schools bij jullie op school? Wat kunnen jullie leren van ervaringen van Eco-teams op andere scholen? Hebben jullie een inspirerend voorbeeld op school of zijn jullie juist op zoek naar nieuwe energie en inspiratie? Kom dan naar de Inspiratiedag van Eco-Schools! Op vrijdagmiddag 27 september is het weer zo ver: de landelijke inspiratiedag van Eco-Schools! De dag is bedoeld voor alle Eco-teams van VO-scholen en MBO-scholen.

Wat? Landelijke Inspiratiedag Eco-Schools voor alle Eco-teams (leerlingen en docenten) van VO-scholen en MBO-scholen

Wanneer? Vrijdag 27 september 2019

Hoe laat? Van 13.00 - 17.00

Waar? Helicon VMBO Eindhoven, Locatellistraat 5, 5654 JB Eindhoven

Het wordt een gezellige middag voor en door de leerlingen, met natuurlijk ook kennis en inspiratie van buiten. De Inspiratiedag is bedoeld om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. We verzekeren je: na deze dag zit je vol energie om jouw eigen school met het Eco-team nog verder te verduurzamen! Dit jaar zijn er workshops over communicatie, energie, afval & grondstoffen, printen, burgerschap en gezondheid, van Meester HiddeSchooldakrevolutie, E-Waste RaceRISO, Cross your Borders en Gezonde School

Aanmelden

Geef hier door met hoeveel mensen jullie komen, wat jullie interesses zijn en of jullie het leuk vinden om een workshop te geven. De inspiratiedag vindt plaats op vrijdag 27 september 2019.

Met hoeveel personen komen jullie naar de Inspiratiedag?