Openbare-Ruimte-Kerckebosch-Zeist.jpg

Dit jaar bestaat Eco-Schools 25 jaar! Om dat te vieren hebben we een eenmalig magazine ontwikkeld vol inspirerende verhalen van deelnemende scholen. Alle deelnemende scholen ontvangen binnenkort het magazine in de brievenbus.

Eco Schoolsmagazine voorkant

 

Een magazine vol inspiratie

Het thema voor het jubileumjaar van Eco-Schools is ‘decrease your footprint, increase your handprint’. De handafdruk staat symbool voor de overtuiging dat we het verschil kunnen maken met kleine én grote acties. Het verschil maken, dat doen we met Eco-Schools. Ter ere van het jubileumjaar verzamelden we inspirerende en eerlijke verhalen van Eco-teams. Welke hindernissen kwamen zij tegen? Hoe hebben ze die aangepakt? Welke tips willen ze andere scholen geven?

Het resultaat

Het resultaat is een 60 pagina tellend magazine vol inspirerende verhalen van Eco-teams die met elkaar duurzame stappen zetten. Van een moestuin op het dak midden in Amsterdam tot het succesvol implementeren van gescheiden afval. Alle deelnemende scholen ontvangen het magazine binnenkort in de brievenbus. Kan je niet wachten? Bekijk hieronder dan alvast de digitale versie.

Bekijk het magazine online