Heb je nog vragen, ideeën of twijfels over de volgende auditaanvraag die jullie te wachten staat? Of wil je graag van andere scholen horen over de auditaanvraag? Zorg dan dat je bij het online Eco-Schoolscafé op 7 november 2022 of 11 mei  2023 aanwezig bent! Deze Eco-Schoolscafés staan volledig in het teken van het voorbereiden van je audit aanvraag. 

In ons Eco-Schoolscafé kun je ideeën en ervaringen en uitwisselen met docenten en leerlingen van Eco-teams van andere scholen.

Ben je docent of leerling uit het Eco-team? Dan heeft het meerwaarde om naar het Eco-Schoolscafé te gaan omdat:

  • Je praktijkdilemma’s bespreekt zoals: is voldoende voortgang om een auditaanvraag te doen, wat kan ik doen om de slagkracht van het Eco-team te vergroten?
  • Het leuk is om mensen van andere Eco-Scholen te ontmoeten!
  • Je in het café vragen bespreekt die je in de Eco-Schoolspraktijk tegenkomt en waar anderen zoals je Eco-Schoolsbegeleider, collega’s, leerlingen uit het Eco-team even geen antwoord op weten;
  • Je laagdrempelig in contact komt met Eco-Schools Nederland

Hoe werkt het?

Tijdens een online uurtje op Zoom tussen 15.30 uur wn 16.30 uur krijg je ruimte om jouw vragen te stellen, dilemma’s voor te leggen of jouw goede praktijken te delen met andere Eco-scholen.

Wanneer?

Wij organiseren het Eco-Schoolscafé op verschillende momenten:

  • Maandag 7 november 15.30 - 16.30 uur
  • Maandag 11 mei 15.30 - 16.30 uur

Houd onze agenda goed in de gaten!

Aanmelden

Aanmelden voor een Eco-Schoolscafé kan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt een Zoomlink na aanmelding. Vanuit Eco-Schools Nederland is er iemand aanwezig die zorgt voor gelijke aandacht voor alle deelnemers aan het café.

Zien we jou tijdens één van de Eco-Schoolscafé's via Zoom verschijnen?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.