Het Eco-Schoolscafé is een online Teams-meeting voor leerlingen, docenten, begeleiders en andere leden van het Eco-team. Ben je geen Eco-School, maar haak je graag een keertje aan? Meld je aan via het aanmeldformulier, je bent welkom om kennis te maken met onze community!

Onder het genot van je eigen kop koffie of thee en vanuit je luie stoel thuis of op school:

  • Wissel je jouw briljante ideeën uit en inspireer je anderen in de Eco-Schools community (een pluspunt voor je volgende auditaanvraag!)
  • Vind je steun en motivatie door het horen van ervaringen van anderen.
  • Bespreek je op laagdrempelige manier vragen die je in de Eco-Schoolspraktijk tegenkomt.

Via het online Eco-Schoolscafé versterken we elkaar in de groei naar een duurzame school!

Thema: een vliegende start

Staat jouw Eco-team al helemaal klaar voor de start van een nieuw schooljaar of gaan jullie binnenkort aan de slag met de werving van een nieuw team? Het is logisch dat er allerhande vragen en twijfels boven komen drijven bij de start van een nieuw schooljaar. Kom daarom op maandag 9 september 2024 om 15.30 uur naar het online Eco-Schoolscafé en wissel tips en tops uit met andere Eco-teams en de mensen van Eco-Schools Nederland. Zo delen we o.a. tips voor een soepele samenwerking binnen het team en met de rest van de school. Zo vergroot je je slagkracht en het plezier!

Hoe werkt het?

Tijdens een online Teams-meeting tussen 15.30 uur en 16.30 uur krijg je de ruimte om jouw vragen te stellen, dilemma’s voor te leggen of jouw goede praktijken te delen met andere Eco-scholen. Vanuit Eco-Schools Nederland is er een moderator aanwezig.

Meld je aan en ontvang de Teams-link voor het Eco-Schoolscafé.

Graag tot ziens op maandag 9 september 2024!

Aanmelden