neptunus-6642.jpg

Voor het nieuwe schooljaar wordt er geen gebruik meer gemaakt van het handboek, maar van praktische, concrete en inspirerende tools. De toolkit is dé online bibliotheek vol handige tools voor jou en het Eco-team. Het zijn werkbladen die los te downloaden zijn, ter ondersteuning voor al jullie duurzame stappen en plannen.


Maaike Warnau Eco Schools

De toolkit

Denk aan tools over hoe je jouw gebouw kunt verduurzamen, hoe je goed samenwerkt met het Eco-team en hoe je student led-change vorm kan geven. Ook zijn er tools ter informatie over verschillende duurzaamheidsonderwerpen voor in de les en kun je inspiratie vinden voor maatregelen bij de 10 thema’s. 

Door de duidelijke indeling zijn de tools makkelijk te vinden op basis van jullie behoefte. Ook zijn de tools te vinden voor de verschillende ambitieniveaus en schoolniveaus. Zo sluiten de tools meer aan bij de individuele behoefte van elke Eco-School. Kortom, de toolkit is gemaakt om jullie meer ondersteuning te bieden en om jullie doelen als Eco-School te helpen realiseren! 

De komende tijd zullen wij verder gaan met het (door)ontwikkelen van tools en kun je de toolkit vinden op de nieuwe Eco-Schools website. Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkeling!

Wil jij ons helpen?

Wij horen graag jouw mening! Vind jij het leuk om enkele tools te testen met jouw Eco-team? Meld je dan aan voor een klankbordsessie (datum in overleg) door een mail te sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We gaan er een leuke, interactieve sessie van maken. Wij waarderen jullie feedback enorm!