Eco-Schools4.jpg

De 12e Natuur, Wetenschap en Techniek conferentie voor het basisonderwijs komt er aan. Dit jaar met het thema Geef het Door, want klimaat en duurzaamheid is nu een veel besproken onderwerp ook onder kinderen. De inschrijving voor de conferentie en workshops is gestart.

De conferentie is geschikt voor leerkrachten, NME’ers, pabo-docenten en directeuren van het basisonderwijs. Op deze dag zijn er meer dan 35 verschillende workshops om aan deel te nemen. De 2019 10 11 NIBI geef het doorworkshop kan een (interactieve) lezing zijn of je gaat lekker naar buiten. Onderwerpen die worden behandeld zijn onder andere ‘de oceaan, warm als een jacuzzi’, ‘breng de SDG’s in jouw lespraktijk’ en ‘Tiny Forest: buiteneducatie in je schoolomgeving’. Eco-Schools Nederlands is ook aanwezig met een workshop over Student-led-change en over duurzaamheid op school.

Snel inschrijven zorgt ervoor dat je de beste kans hebt om ingedeeld te worden bij je eerste keuze workshops en lezingen. Natuurlijk wil je eerst het programma bekijken. Download daarvoor het programmablad en bekijk het aanbod. Heb je een keuze gemaakt, ga dan direct naar het inschrijfformulier om je inschrijving te regelen.

Kom jij ook 15 november? De conferentie vindt plaats in Lunteren, duurt van 09.00 uur – 17.30 uur met optie om te blijven en borrelen en eten tot 19.30 uur en de kosten zijn vanaf 129 euro.