Aeres Nijkerk (2).jpg

Weet jij hoe het is om projecten of programma’s te coördineren? Ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het onderwijs en wil je graag werken aan een duurzame toekomst? Dan ben jij misschien wel de ideale programmaleider voor SME, de coördinator van onder andere Eco-Schools! 

Over de functie

Het werk van een programmaleider is erg divers. Geen dag is hetzelfde! Zo coördineer je het programma Eco-Schools en zorg je ervoor dat de dagelijkse uitvoering tot in de puntjes geregeld is. Van contact onderhouden met partners tot het uitvoeren van audits. Daarnaast werk je met het onderwijsteam aan de strategische koers van het team om te blijven groeien. Je gaat op zoek naar nieuwe kansen en opdrachtgevers, ontwikkelt nieuwe concepten en geeft verdere invulling aan onze partnerschappen. Als SME hebben we een groot netwerk en werken we met veel partijen samen. Als programmaleider zit je in verschillende landelijke netwerken en ben je steeds op zoek naar projecten waar wij van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Binnen de functie krijg je veel eigen verantwoordelijkheid. Nadat je de tijd hebt gehad om het werk eigen te maken, krijg je een omzet- en acquisitietarget.

Over jou

Als programmaleider houd je je graag met tien dingen tegelijk bezig. Werken met deadlines en contact onderhouden met verschillende stakeholders is voor jou een tweede natuur. Je bent een ondernemer met een grote dosis enthousiasme en daadkracht. Je bent een strateeg die ook graag de handen uit de mouwen steekt. Je voelt je thuis in de wereld van onderwijs en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Natuurlijk vinden we het belangrijk dat je, net als wij, graag werkt aan een duurzame toekomst.

Daarnaast neem je de volgende dingen mee:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring
  • Een afgeronde universitaire of HBO studie
  • Ervaring als programma- of projectleider
  • Affiniteit met onderwijs en duurzaamheid

Het is een pré als je al kennis hebt op het gebied van duurzaamheid of ervaring binnen de overheid of in het onderwijs.
Naast de inhoudelijke kennis en ervaring zoeken wij vooral een collega met een professionele, enthousiaste uitstraling. Wij vinden iemand met ‘lichtjes in de ogen’ belangrijker dan een specifieke opleiding.

Wat wij bieden

Naast leuke en betrokken collega’s bieden wij je ook goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je van ons een laptop en een NS-businesscard. Wat je gaat verdienen is afhankelijk van je werkervaring. Salarisindicatie tot €3.250.

Over ons

Mensen stimuleren tot duurzaam gedrag en duurzaam denken, dat is waar wij goed in zijn. Wij doen dat vanuit de overtuiging dat mensen cruciaal zijn om duurzaamheid te realiseren. Met ruim 40 jaar ervaring brengen wij mensen in beweging om vanuit positieve energie duurzame keuzes te maken. Dit doen we in verschillende werkvelden. Zo adviseren we overheden over duurzaamheidsbeleid, coördineren we programma’s in het onderwijs en stimuleren we bewoners tot duurzaam gedrag.
Ons werk is erg divers, maar onze werkwijze is altijd praktisch, persoonlijk en met creatieve oplossingen. Dat maakt ons werk effectief. Van wijk tot Rijk!

Reageren

Herken jij je in deze tekst? Laat dan wat van je horen, want misschien word jij wel onze nieuwe collega!
Mail je cv en motivatie uiterlijk 22 maart naar Imke Tegels via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Wil je meer weten? Bel of mail Imke Tegels:
Telefoonnummer: (030) 635 89 15  (di, wo, do) E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.