Zevensprong_Houten_9-10-2019 (48).jpg

stagiaires gezochtBen jij een kanjer met sociale media, organiseer jij de leukste evenementen of heb jij een vlotte pen? Dan is deze vacature iets voor jou!

SME, de organisatie die Eco-Schools in Nederland, coordineert, is op zoek naar een stagiair(e) voor de periode van februari tot juli 2019, om de communicatie rondom onderwijsprojecten en –programma’s op te zetten en uit te voeren. Tijdens jouw stage ondersteun je collega’s op het gebied van onderwijs bij de implementatie van de communicatiestrategie. De verschillende programma’s (bijvoorbeeld Eco-Schools of Afval op School) verschillen van elkaar, net zoals de doelgroep. De ene keer richt je je op de gemeente of een schooldirecteur, de andere keer schrijf je voor leerlingen van een basisschool of middelbare school. Dit betekent dat het werk erg afwisselend en divers is, maar ook dat je een kei bent in het plannen van je werkzaamheden en schakelen tussen verschillende projecten. 

Je krijgt van ons veel eigen verantwoordelijkheid en volop ruimte voor jouw creativiteit en ontwikkeling. In alle werkzaamheden word je begeleid of werk je samen met enthousiaste collega’s. Lijkt dit je wat? Dan zoeken we jou!

Lees de hele vacaturetekst bij SME