neptunus-6642.jpg

De GCA heeft een onderzoek ontwikkeld om inzicht te krijgen in de jongerenperspectieven en hun (potentiële) rol in klimaatadaptatie. We willen leren van hun ervaringen. Jongerenstandpunten zijn uiterst belangrijk voor ons. Het Global Center on Adaptation (GCA) is een internationale organisatie die werkt als oplossingsmakelaar om wereldwijd en lokaal klimaatadaptatieacties te versnellen. Wat vinden de jongeren?  

Jouw mening telt

Jonge mensen zijn krachtige agenten van verandering die het verdienen om hun stem te laten horen als het gaat om beslissingen over hun toekomst. Het GCA Youth Leadership programma heeft als doel om jongeren centraal te stellen bij de planning en uitvoering van aanpassingen.

GCA heeft een Youth Adaptation Network opgericht dat virtueel overleg pleegt met jongeren over de hele wereld om de adaptatie-eisen van jongeren in elke regio te verzamelen. Dit onderzoek zal deel uitmaken van een hoofdstuk gewijd aan jongeren en klimaatadaptatie in het vlaggenschip van GCA's State and Trends in Adaptation Report.

Het onderzoek zal slechts ongeveer 5-10 minuten duren, maar uw mening zal het verschil maken!

Ga naar de enquête: https://www.surveymonkey.com/r/YouthinClimateActionSurvey

Over de GCA

Het Global Center on Adaptation (GCA) is een internationale organisatie die als bemiddelaar voor oplossingen werkt om wereldwijd en lokaal, in samenwerking met de publieke en private sector, te zorgen voor wederzijds leren en voor een klimaatbestendige toekomst.

Het rapport zal informatie verschaffen en richting geven aan het werk om de kennis over aanpassingsbehoeften en -oplossingen te vergroten, en zal helpen bij het vaststellen van prioriteiten bij de planning, implementatie en mobilisatie van investeringen op het gebied van adaptatie. GCA past de Europese Algemene Gegevensbeschermingsverordening en de relevante Nederlandse wet- en regelgeving ((GDPR) EU/2016/679) toe.

Dank je wel!

Ga naar het onderzoek: https://www.surveymonkey.com/r/YouthinClimateActionSurvey

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ons te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..