Eco-Schools4.jpg

Heb jij een mening over klimaat en water en ben jij geïnteresseerd in politiek? Steek jij je mening niet onder stoelen of banken? Dan is Waterschap Vallei en Veluwe op zoek naar jou!

Inspireer, debatteer, motiveer, wees creatief en innovatief. En dit alles op thema’s die hélemaal van deze tijd zijn, zoals klimaat, wateroverlast, watertekort en hittestress. Je proeft aan een bestuurlijke toekomst én je duikt in de wereld van het waterschap. Wist jij dat waterschappers naast schoon en voldoende water en veilige dijken, zich ook bezighouden met duurzame energie en met het winnen van grondstoffen? Je vormt samen met andere jeugdbestuurders hét jeugdbestuur van Waterschap Vallei en Veluwe. Doel: ervoor zorgen dat klimaat en water voor alle jongeren nét zo belangrijk wordt als voor ons. Zo strijden we met zijn allen voor een gezonde leefomgeving en zijn we klaar voor de toekomst!

Waterschap Vallei en Veluwe zoekt iemand die:

  • tussen de 15 en 18 jaar is
  • wonend is in het gebied van Vallei en Veluwe: tussen de IJssel, de Nederrijn, de Utrechtse Heuvelrug en de Randmeren.
  • leergierig is
  • handig is met social media

Waterschap Vallei en Veluwe

Herken jij je in de bovenstaande omschrijving? Stuur vóór 7 juli 2021 je CV met motivatiebrief, motivatievlog of een andere creatieve motivatievorm naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bron: https://www.vallei-veluwe.nl/actueel/nieuwsberichten/2021/juni/waterschap-vallei/