Als docent heb je je handen vol: lesgeven, toetsen nakijken, voldoen aan exameneisen, mentor zijn, vergaderen… Daar waar mogelijk integreer je duurzaamheidsthema’s in de lesstof, maar om je leerlingen voor te bereiden op uitdagingen van de toekomst weet je dat er school-breed nog een weg te gaan is. Hoe zorg je voor die positieve duurzame omwenteling in het denken en doen op jouw school? Waar begin je?

Goed nieuws: Eco-Schools Nederland geeft jou, als pionier, tips en inspiratie tijdens het gratis online webinar: ‘Duurzaamheid op school, waar begin je?’

Jij kan erbij zijn. Maandag 15 april 2024 van 15.00 tot 16.30 uur. Het enige wat je hoeft te doen is op onderstaande link klikken en je gratis aanmelden.

Reserveer hier je gratis online plek

Dit inspirerende webinar van anderhalf uur is speciaal ontworpen voor docenten en leidinggevenden in het PO, VO en MBO.

Wat kun je verwachten?

Ontdek wat het Eco-Schools programma inhoudt en hoe het scholen helpt om duurzaamheid in hun DNA te verankeren. We zullen je meenemen door de principes en praktijken die scholen kunnen volgen om een duurzame revolutie in hun curriculum en gemeenschap te starten.

Kennisuitwisseling: tijdens het webinar kunnen er best practices gedeeld worden. We moedigen scholen en deelnemers aan om inspirerende verhalen te delen en ideeën uit te wisselen over het bevorderen van duurzaamheid in het onderwijs.

Ruimte voor vragen: Omdat we jullie vragen belangrijk vinden, is er tijdens het webinar een vraag-en-antwoordsessie waarin je direct met experts op het gebied van duurzaamheid en het Eco-Schools programma kunt spreken. Stel je vragen en ontvang waardevolle inzichten!

De sprekers op het webinar hebben een uitgebreide expertise op het gebied van duurzaamheid in het onderwijs en ze zijn er om je te inspireren en te begeleiden op de weg naar een duurzamere toekomst, mogelijk in samenwerking met het Eco-Schools programma.

Het webinar is helemaal gratis. Na aanmelding ontvang je de zoomlink in de bevestiging. Zet het in je agenda en we zien je graag op maandag 15 april 2024!

Samen kunnen we de impact van duurzaamheid in het onderwijs vergroten en bijdragen aan een betere toekomst voor jongeren en de planeet.

Ja, ik reserveer hier gratis mijn online plek.

 

Naam contactpersoon: