Zone.college Twello (2).jpg

logo lerenvoormorgenBen jij nog geen Duurzame Docent, maar wil je er wel graag één worden? Dan hebben we goed nieuws! Het aanbod van workshops en trainingen is namelijk voor jullie in kaart gebracht.

Een cursus circulair onderwijs, hoe kun je het keuzedeel duurzaamheid in het beroep kunt oppakken of ga een masterclass duurzaam onderwijs volgen? Op de website van de coöperatie Leren voor Morgen is een omvangrijk overzicht van trainingen, workshops, cursussen en masterclasses op het gebied van duurzaamheid geplaatst. Deze bijscholingsactiviteiten zijn bedoeld voor docenten die hun duurzaamheidscompetenties willen ontwikkelen of aandacht voor duurzame ontwikkeling willen integreren in hun onderwijs.

Bekijk het overzicht

Over de coöperatie Leren voor Morgen

Het overzicht van workshops en trainingen voor docenten is gemaakt in het kader van het project 'Duurzame Docent', een project van de cooperatie Leren voor Morgen. In deze coöperatie zijn diverse partijen verenigd die zich inzetten voor duurzaamheid in het onderwijs. De Coöperatie Leren voor Morgen ontvangt financiële steun van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit in het kader van het programma DuurzaamDoor.

Het overzicht is samengesteld door SME Advies. SME Advies is tevens nationaal coördinator van Eco-Schools. Ook projecten als Afval op School, Watereducatie, Energieeducatie en GroenGelinkt worden door SME Advies uitgevoerd. Kijk voor meer informatie op www.sme.nl.