Eco Schools stimuleert leerlingen

Gratis online inspiratiedag

11 maart 2021

Meld je nu aan!
Met workshops én gastsprekers!

Op de inspiratiedag volgen directieleden, docenten en leerlingen (PO/VO/MBO) workshops in verschillende rondes. Het wordt interactief met veel ruimte voor ideeënuitwisseling tussen scholen!

Deze middag staat in het teken van jou als Eco-School. Wij nodigen jou uit om op deze dag workshops over uiteenlopende onderwerpen te volgen. Ook zijn er inspirerende gastsprekers aanwezig die hun kennis en tips over een duurzaam thema met jullie delen. Je kunt live al je vragen stellen aan Eco-Schools Nederland. Twee Eco-teams maken kans om de workshops live in de studio van de Groene Afslag in Hilversum te volgen. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Meld je nu aan!

Aanmelden kan tot uiterlijk zondag 28 februari!

Press here for the English version

Inhoud Workshops

programma inspiratiedagSamenwerken in coronatijd, de teamspirit behouden, vastlopen bij het actieplan per thema: dit zijn herkenbare struggles voor Eco-Scholen. Na de centrale opening kunnen directieleden, docenten, ouders en leerlingen meer leren over onder andere:

  • verschillende visies op duurzaam onderwijs
  • duurzame mode
  • afvalacties voor op school
  • hoe je een betere coach voor je Eco-team wordt

Het programma is zo goed mogelijk afgestemd op de behoeftes van docenten en leerlingen die we in de Eco-Schools klankbordgroep spraken, de feedback op eerdere inspiratiedagen en na kwalitatief onderzoek onder Eco-Scholen in Nederland. Heel veel plezier en inspiratie gewenst!

Bekijk hier het programma

Press here for the English version

Ik meld me aan!

Docent ##area_repeater21.count

Docent #1

Leerling ##area_repeater32.count

Leerling #1

Let op: dit is alleen voor leerlingen en docenten. Directie hoeft niet mee en kan apart inloggen vanuit school/huis. Jullie doen hetzelfde als alle andere teams, maar worden gefilmd tijdens de livestream terwijl jullie de oefeningen en gesprekken voeren.