logo_eco4kids.jpeg

Eco4Kids is een bedrijf gespecialiseerd in educatieve materialen voor het primair onderwijs en kinderopvang in de Benelux. Onze materialen zijn vervaardigd uit duurzame materialen en voorzien van de hoogste veiligheidsnormen. Wat begon met het navullen van plakstiften om minder plastic afval in ons milieu te verwerken zijn we inmiddels gegroeid tot totaalleverancier van veel duurzame producten.

Ons aanbod omvat milieuvriendelijke educatieve materialen en activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van duurzaamheid bij kinderen. Door gebruik te maken van onze producten kunnen scholen hun leerlingen bewust maken van milieukwesties en hen praktische vaardigheden aanleren om duurzame keuzes te maken. Dit helpt scholen bij het realiseren van hun duurzaamheidsambities door een positieve impact te hebben op het milieu en de gemeenschap.

Pegs to paper set

Pegs to Paper is een alles-in-één leermiddel voor jonge kinderen, gericht op het opbouwen van essentiële vaardigheden voor handschrift en geletterdheid, evenals fijne motoriek. Het biedt gestructureerde, leuke activiteiten om overmatig schermgebruik tegen te gaan, geschikt voor kinderen van 3-5 jaar met uitbreidingsmogelijkheden voor oudere kinderen.

Meer informatie

Eco4kids.nl

g PTP001 Fine Motor Image webPegs to paper set 2