Is jouw organisatie een koploper op het gebied van duurzaamheid en wil je scholen helpen verduurzamen? Dan is het supportersprogramma van Eco-Schools iets voor jou!

Sluit je aan bij de community

Het supportersprogramma van Eco-Schools brengt scholen en duurzame koplopers bij elkaar. Veel scholen die werk maken van duurzaamheid, zijn op zoek naar betrouwbare partijen die ze verder kunnen helpen in het waarmaken van hun duurzaamheidsambities. Als supporter van Eco-Schools komt jouw organisatie gemakkelijker bij scholen in beeld. Je wordt onderdeel van de community rondom het ‘s werelds grootste duurzaamheidsprogramma voor scholen. Via onze communicatie is jouw organisatie beter zichtbaar voor scholen en verbetert je positie in deze markt.

  • Bereik van meer dan 170 scholen met duurzame ambities
  • Een profiel van jouw organisatie op de website van Eco-Schools
  • Jullie aanbod in de etalage van Eco-Schools

Bekijk welke organisaties Eco-Schools al supporten

Etalage

In de etalage van Eco-Schools verzamelen we duurzame producten, diensten en ander aanbod. Aanbod waarmee scholen concreet aan de slag kunnen om hun duurzaamheidsambities waar te maken. Jouw aanbod laat leerlingen en docenten zien en ervaren hoe duurzame ontwikkeling eruit kan zien. Zo zien zij dat duurzaamheid niet iets is ‘uit de boeken’, maar een levensechte opgave met geweldige kansen. Voor facilitaire medewerkers biedt het aanbod concrete kansen om met de verduurzaming van de school aan de slag te gaan.

Ga naar de etalage

Bijdrage

Als supporter van Eco-Schools doe je een jaarlijkse supportersbijdrage aan het programma. De jaarlijkse bijdrage bedraagt €500. Met jouw bijdrage kunnen we het programma verder ontwikkelen en scholen nog beter ondersteunen.

Als supporter kun je ervoor kiezen om tevens projectpartner te worden. Daarbij gaat het om projecten die versterkend werken voor de duurzame beweging in en rond de school dan wel ondersteunend zijn aan het Eco-Schools programma. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het geven van een webinar, het ontwikkelen van educatief materiaal en het mede-organiseren van de jaarlijkse Eco-schools inspiratiedag.

Wil je meer weten over het totale aanbod en informatie over de kosten? Download de deelnamevoorwaarden voor supporters

Aanmelden

Wil je jouw organisatie ook aanmelden als supporter van Eco-Schools? Download dan het aanmeldformulier hieronder en vul deze volledig in. Mail deze vervolgens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur het per post naar Eco-Schools Nederland, Postbus 43016, 3540 AA Utrecht. Na het ontvangen van het aanmeldformulier gaan wij direct voor je aan de slag om alles gereed te maken!

Aanmelden als supporter

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Eco-Schools? Neem gerust contact met ons op via website, mail of telefonisch:

Contact