Online Eco-Schoolscafé: ledenwerving voor het Eco-team

Alle onderwijstypen
eco-schoolcafe-audit
  3 juni 2024 15:30 - 16:30

Het Eco-Schoolscafé is een online Teams-meeting voor leerlingen, docenten, begeleiders en andere leden van het Eco-team. Ben je geen Eco-School, maar haak je graag een keertje aan? Stuur ons dan een berichtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., je bent welkom om kennis te maken met onze community!

Onder het genot van je eigen kop koffie of thee en vanuit je luie stoel thuis of op school:

  • wissel je jouw briljante ideeën uit en inspireer je anderen in de Eco-Schools community (een + punt voor je volgende auditaanvraag!);
  • vind je steun en motivatie door het horen van ervaringen van anderen;
  • bespreek je op laagdrempelige manier vragen die je in de Eco-Schoolspraktijk tegenkomt.

Via het online Eco-Schoolscafé versterken we elkaar in de groei naar een duurzame school!

Ledenwerving voor het Eco-team

Het einde van het schooljaar is weer in zicht, dat betekent ook vaak dat sommige leerlingen in het Eco-team zullen stoppen omdat zij in het nieuwe schooljaar naar een andere school gaan of starten met een stage.

Natuurlijk wil je 1 september weer met een sterk team aan de start te verschijnen, dus is het zaak in juni te starten met de werving van teamleden.

Tijdens het Eco-Schoolscafé delen we goede voorbeelden en horen we graag wat jullie ervaring is. Staan de leerlingen in de rij om bij het Eco-team te komen of kost het jullie veel moeite om nieuwe aanwas te krijgen? Waar ligt dat aan? Wat werkt dan, en wat werkt minder goed? We kijken uit naar de mooie en interessante gesprekken op maandag 3 juni a.s. !

Hoe werkt het?

Tijdens een online Teams-meeting tussen 15.30 uur en 16.30 uur krijg je de ruimte om jouw vragen te stellen, dilemma’s voor te leggen of jouw goede praktijken te delen met andere Eco-scholen. Vanuit Eco-Schools Nederland is er een moderator aanwezig.

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ontvang de Teams-link voor het Eco-Schoolscafé.

Graag tot ziens op maandag 3 juni 2024  !

 

Powered by iCagenda