Vertoning film WAD bij de WUR

Alle onderwijstypen
  27 november 2018

Tijd: 09.30 - 12.30 uur (inloop vanaf 09.00 uur)

Locatie: Heerenstraat Theater, Molenstraat 1B, 6701 DM Wageningen

Kosten:Kosteloos voor docenten en leerlingen uit het Food Valley Scholennetwerk. Overige scholen betalen €5,- per leerling

Aanmelden via het contactformulier hier (rechterkant evenement pagina)  



Speciaal voor docenten en leerlingen verzorgt Food Valley Netwerk VO-HO dinsdag 27 november een speciale vertoning van WAD, de natuurfilm over het Waddengebied. Aansluitend op de film geven de makers u een kijkje achter de schermen en komt u meer te weten over de totstandkoming van de film. Docenten krijgen bijbehorende lesmateriaal. Een unieke kans voor docenten en hun leerlingen.

Maker van de film én Wageningse alumnus Ruben Smit over zijn film: “Het Waddengebied verdiende al jaren een echte, goede natuurfilm. Al voor de Nieuwe Wildernis liep ik met het idee om deze film te maken. Het waddengebied is rauw en puur – al zijn schoonheid. Soms moesten we wel drie keer terug voor dat ene mooie shot waarvan we wisten dat het er was maar het zo moeilijk was om het te maken. Maar als het er dan is… dat is zo gaaf. Mijn doel is om een film te maken die leest als een goede roman; geen sprookjes, maar de rauwe pure schoonheid van de Nederlandse natuur.

Aanmelden

Wegens beperkte plek in het Heerenstraat Theater kunnen docenten 1 klas van maximaal 30 leerlingen aanmelden. Wilt u met meer klassen komen, dan zetten wij deze op de reservelijst.

Kosteloos voor docenten en leerlingen uit het Food Valley Scholennetwerk. Overige scholen betalen €5,- per leerling. U ontvangt achteraf een factuur.

Voor aanmelden kunt u via het contactformulier een bericht naar ons sturen. Graag ontvangen we het aantal leerlingen waar u mee komt en uw telefoonnummer. U kunt dit onder "Uw vraag" in het contactformulier vermelden.

Inschrijven kan tot en met dinsdag 13 november.

Bron foto en quote Ruben Smit: www.wadfilm.nl

 

Powered by iCagenda