Zone.college Twello (2).jpg

Als team van Eco-Schools Nederland zijn we bezig met het programmaplan voor de periode 2021-2025. Hoe maken we hiervan een programma waar jullie blij mee zijn en dat jullie ondersteunt bij dat waar jullie behoefte aan hebben? Jullie ontvingen dinsdag een mail.

De toekomst van Eco-schools

Alle Eco-Schools kregen dinsdag een mail met een enquetelink. We zijn benieuwd naar je mening. Hoe kunnen we vernieuwen? Wat doen we in de toekomst? Hiervoor zijn jullie wensen en behoeften heel belangrijk. Door de jaarlijkse evaluatie van Eco-Schools en persoonlijke feedback hebben we al inzicht in wat jullie waarderen en in wat er beter kan. We willen echter een stap verder gaan.

Zijn er dingen die we écht anders moeten inrichten? Is de huidige vorm van de audits goed, of zou een andere vorm van evaluatie en reflectie beter passen? Aan welke ondersteunende producten hebben jullie het meest behoefte? We willen jullie vragen om mee te denken over de inrichting en de speerpunten van Eco-Schools voor de periode 2021-2025. 

Enquête

Om dit in kaart te brengen hebben we een enquête opgesteld. Alle coördinatoren van Eco-teams ontvangen hierover een mail. We zijn ontzettend benieuwd naar jullie input! We hopen van harte dat jullie deze in willen vullen. De enquête bestaat uit 20 vragen en het invullen duurt circa 10 à 15 minuten. We ontvangen je reactie graag uiterlijk vrijdag 20 november.

Check je mail voor de enquête

Heb jij de mail niet gehad? Neem dan contact met ons op met Anne Remmerswaal via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klankbordgroep

Vervolgens organiseren we op 30 november een klankbordbijeenkomst. Op basis van de resultaten van de enquête gaan we graag verder met jullie in gesprek over de vernieuwing van Eco-Schools. De bijeenkomst zal digitaal plaatsvinden van 16:30 – 19:30 uur.

Meld je aan voor de klankbordbijeenkomst per mail. Daar vind je ook de uitnodiging.

Denk jij ook mee, (uiterlijk) 20 november?

Als je vragen of opmerkingen hebt naar aanleiding van de enquête kan je contact opnemen met Anne Remmerswaal: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast heel erg bedankt voor je medewerking!

Hartelijke groet,
Het team van Eco-Schools Nederland,

Anna Vanderveen, Ruth Pasternak en Anne Remmerswaal

Anna Vanderveen

Ruth Pasternak

Anne Remmerswaal

Dankjewel!