Bosseschool (4).jpg

Ben je nog helemaal niet bezig met duurzaamheid, heb je collega’s die juist niet in het Eco-team zitten maar die wel nieuwsgierig zijn naar het onderwerp? Ben je al actief met duurzaamheidsonderwijs bezig maar zoek je meer inspiratie? Dan kun je tijdens deze inspiratiesessie over duurzaam onderwijs geïnspireerd worden door collega-docenten over hoe je duurzaamheid op jouw school of in jouw lessen een plek geeft.

online inspiratiesessie duurzaam onderwijs

De bijeenkomst is specifiek gericht op docenten. Voel je vrij om de uitnodiging door te sturen naar collega-docenten en andere geïnteresseerden.

Uitnodiging Inspiratiesessie Duurzaam Onderwijs voor docenten
16 december 16.00 – 18.00 uur (online)

Veel scholen in Nederland zijn op dit vlak aan het pionieren met onderwijsvernieuwing. Tijdens deze gratis inspiratiesessie delen docenten uit de Leergemeenschap Duurzaam Onderwijs van Food Valley Netwerk VO-HO en docenten van Eco-Schools hun ervaringen. Docenten geven vaak aan dat ze ‘het wiel zelf moeten uitvinden’ op hun school. Daarom helpen we jou een handje, door good practices te delen. Je kunt hier jouw dilemma’s en vraagstukken bespreken met ervaren docenten.

Programma:

  • Kenmerken Duurzaam Onderwijs door Arjen Nawijn
  • Korte pitches van succesvolle voorbeelden van duurzaam onderwijs
  • Uitwisseling ervaringen in breakout rooms.
  • Plenaire afsluiting

Wil je graag jouw dilemma’s en vraagstukken bespreken met ervaren docenten? Dan is dit hét moment.

Meld je aan via de website van Food Valley Network.

Food Valley Network organiseert ook andere bijeenkomsten. Kijk op hun overzichtspagina voor alle activiteiten voor docenten.