Zevensprong_Houten_9-10-2019 (48).jpg

Bijna 20 miljoen leerlingen werken wereldwijd met de Eco-Schoolsaanpak aan een duurzame toekomst. Dit jaar is er reden voor een feestje: het Eco-Schoolsprogramma bestaat 25 jaar! Bovendien wordt de jaarlijkse internationale conferentie van Eco-Schools, waar alle 69 Eco-Schoolslanden bij elkaar komen, dit jaar gehouden in Nederland. Om 25 jaar Eco-Schools te vieren, zullen we tijdens deze conferentie voor het eerst een inspiratiemagazine uitbrengen! 

Meedoen als school

Het inspiratiemagazine zal onder andere vol komen te staan met leuke en leerzame verhalen van Eco-Schools. Het thema van het magazine is ‘Decrease your footprint. Increase your handprint!’. De handafdruk staat symbool voor de overtuiging dat we het verschil kunnen maken met kleine en grote acties. Het magazine maken kunnen we natuurlijk niet alleen: daar hebben we jullie hulp bij nodig! Organiseren jullie binnenkort een bijzondere dag rondom Eco-Schools of hebben jullie een ander mooi verhaal om te delen met andere scholen? Willen jullie laten zien hoe jullie op school positive handprints leveren? Laat het ons dan weten, door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Dan komen we langs op jullie school en schrijven we er een artikel over. 

Afbeelding1

Partner worden

Wil jij dit unieke inspiratiemagazine en de internationale conferentie mede mogelijk maken? En wil je hét internationale programma voor duurzaamheid op school steunen? Neem dan contact met Hak van Nispen via
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 030 - 635 89 11

Of lees de brochure voor meer informatie.
Download de brochure