Eco-groothandel

Eromesmarko is dé duurzame onderwijsinrichter. We laten het onderwijs kennismaken met duurzame producten en inrichtingsconcepten voor het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, Middelbaar Beroepsonderwijs, Hoger Onderwijs en Bibliotheken. Of het nu gaat om leren of studeren, ontvangen, ontmoeten, vergaderen of opbergen, Eromesmarko heeft een breed productenaanbod dat aan alle wensen van een onderwijsomgeving voldoet. We zijn trots op wat we maken en onderzoeken continu hoe we onderwijsvernieuwing kunnen ondersteunen en stimuleren met nieuwe inzichten en ontwerpen. Als duurzame onderwijsinrichter met ervaring op dit gebied hebben wij alle kennis in huis om optimaal mee te denken én te werken binnen duurzame processen. Zo bieden we verschillende mogelijkheden om efficiënt te inventariseren, met bestaand meubilair te ‘schuiven’ en met slimme oplossingen zo circulair mogelijk in alle behoeften te voorzien.

Meer en meer onderwijsinstellingen geven met een volledig circulair inrichtingsproces invulling aan hun steeds ambitieuzere duurzaamheidsdoelen. Als duurzame onderwijsinrichter met ervaring op dit gebied hebben wij de kennis in huis om hieraan mee te denken én te werken. Zo bieden we verschillende mogelijkheden om efficiënt te inventariseren, met bestaand meubilair te ‘schuiven’ en met slimme oplossingen zo circulair mogelijk in alle behoeften te voorzien. We kunnen dit niet alleen op inrichtingsgebied verzorgen maar Eromesmarko verzorgd ook workshops voor scholen waarin wij vertellen op welke wijze wij duurzaam meubilair ontwikkelen en produceren. We laten leerlingen, docenten en studenten kennismaken met duurzame grondstoffen en we laten o.a. zien dat je bestaand meubilair kunt revitaliseren. Ook bieden we de mogelijkheid om duurzaamheidsvraagstukken bij scholen neer te leggen waarbij leerlingen zelf aan de slag gaan.

Eromesmarko valt onder de Fair Furniture Group een sterke groep met 6 verschillende bedrijven voor onderwijs- en projectinrichting. We hebben een Social & sustainable development report waarin we alles uitleggen over ons duurzaamheidsverhaal.

Meer infomatie

www.eromesmarko.nl