Ik heb Communicatie gestudeerd aan de Hanze hogeschool in Groningen. Vervolgens ben ik nog het programma Global Citizenship and Development in Leuven gaan volgen. Hiervoor liep ik stage in een dorpje op het platteland in Brazilië. Het zes maanden wonen en werken in een totaal andere context maakte dat ik terugkwam met zo’n andere kijk op de wereld. Ik besefte zoveel beter wat echt belangrijk is. Sindsdien wil ik niets liever dan mijn steentje bijdragen aan een betere wereld.

Bij SME ondersteun ik team Educatie. Zo ben ik de projectmanager van het Project Zoom light on small. Ook doe ik acquisitie voor Eco-Schools en organiseer ik dit jaar het Duurzaamheidsfestival.

Ik werk graag bij SME omdat ik het belangrijk vind om met projecten bezig te zijn waar ik met mijn hart kan werken. Ik wil me inzetten voor mens en natuur, en ik vind het heel mooi dat de mens bij SME zo voorop staat in de duurzaamheid. Als mensenmens vind ik het belangrijk dat processen op een menselijke en persoonlijke manier verlopen en daar is bij SME echt ruimte voor.

Vraag mij vooral voor:

  • Acquisitie
  • Projectmanagement
  • Evenementmanagement