Wellant Boskoop.jpg

Een duurzame school worden is niet eenvoudig. Daarom biedt Eco-Schools op allerlei manieren ondersteuning aan om jullie daarbij te helpen.

Eigen begeleider

Elke school die meedoet aan Eco-Schools, krijgt een eigen begeleider. Deze begeleider is een professional op het gebied van duurzaamheid en onderwijs. Hij of zij werkt bij een uitvoeringspartner van Eco-Schools in de omgeving van de school, zoals de gemeente of een centrum voor natuur- en milieueducatie (NME). Bekijk welke begeleiders er actief zijn in jouw buurt.

Producten en materialen

Als deelnemende school kunnen jullie gebruik maken van de producten en materialen van Eco-Schools, zoals de Eco-scan, het werkboek, handleidingen en factsheets. Om deze documenten te kunnen downloaden, moet je zijn ingelogd als deelnemende school. Log in en ga naar 'downloads'.

Webshop

Eco-Schools beschikt over materialen die de aandacht voor Eco-Schools intern en extern kunnen versterken, zoals pennen, stickers, tafelvlaggetjes, banieren en drinkflessen. Deze kunnen worden besteld via de webshop.

Etalage

Zijn jullie aan de slag met de verduurzaming van de school en daarvoor op zoek naar duurzame producten en diensten? Maak dan gebruik van het aanbod uit de etalage van Eco-Schools! Deze worden beschikbaar gesteld door de supporters van Eco-Schools.