OWA

BissBiss-Educatie ontwikkelt lesmateriaal. Wij zijn twee zussen; Bea en Pauline Bisseling. Al jaren werken wij in het onderwijs. Bea geeft lessen pedagogiek en onderwijskunde aan studenten op de HAN Pabo en schrijft kinderboeken. Pauline geeft les aan leerlingen in het basisonderwijs en is hoogbegaafdheidsspecialist.

Onze passie ligt bij het ontwerpen van lesmateriaal waarin leerlingen uitgedaagd worden om met open opdrachten aan de slag te gaan (ontdekkend en onderzoekend leren). Wij vinden het een uitdaging om op een creatieve manier bezig te zijn met de inhoud.

Onze wens is om onderwijs te maken over thema’s waar ons hart ligt. Dat is gelukt. We zijn trots op Goals2030 en hopen dat veel leerlingen en leerkrachten met plezier zullen werken aan de opdrachten.

Duurzame speerpunten

Wij vinden het belangrijk dat leerlingen maatschappelijk betrokken raken bij wat zich in de wereld afspeelt. Goals2030 laat leerlingen op een creatieve en uitdagende manier kennis maken met de 17 werelddoelen.

We helpen scholen te verduurzamen door leerlingen te laten werken aan de opdrachten van Goals2030. Het doel van het lesmateriaal is dat leerlingen kennis krijgen van de werelddoelen, hierover nadenken, een mening vormen, zich uitspreken en ook echt een stem krijgen om de wereld een beetje mooier te maken.

Meer infomatie

Lesmethode Goals2020

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.bissbiss-educatie.nl 

bissbiss goals2030